Zavjera oko pramena kose princa Harrya

ENGLESKOM kruži trač da je jedan poznati tabloid nagovorio neku djevojku da mlađem sinu pokojne princeze Diane odreže uvojak kose kako bi se ustanovio njegov DNA.
 

Prinčev DNA potreban je zbog provjere stare priče da on nije sin princa Charlesa već konjičkog oficira Jamesa Hewitta koji je punih pet godina bio princezin ljubavnik.

Kada se njen brak već potpuno raspadao Lady D priznala je vezu s mišićavim vojnikom i igračem pola pa je čak u senzacionalno otvorenom razgovoru na televiziji otkrila da ga voli.
 

Njihova strastvena veza brzo se raspala 1991 godine kada ju je Hewitt poželio unovčiti izdavanjem knjige "Love And War" i otkrivanjem pikantnih pojedinosti spisateljici Anni Pasternak koja je napisala ljubavni roman "Princess In Love".

Anna je unuka poznatog ruskog pisca Borisa Pasternaka koji je napisao "Dr.Živaga", a njezino djelo kritičari su nazvali "srcedrapateljskim smećem" u kojem se opisuju događaji iz princezine spavaće sobe.
 
Sam Hewitt uvijek je negirao mogućnost da je on Harryev otac što su mnogi pretpostavljali zbog njihove velike sličnosti i zajedničke crvene kose.

Oficir tvrdi da je "princ puno zgodniji od njega", a rođen je prije nego što je on uopće upoznao Dianu koja ga je pozvala da uči jahati njene sinove.
 
Poznati zavodnik Hewitt očito je bez love jer je nedavno pokušao prodati 64 pisma koje mu je u toku njihove veze napisala Lady D za čak 10.000 milijuna funti.

Jedan tabloid podmetnuo mu je svog novinara koji se predstavio kao švicarski tajkun, ali nije bio spreman platiti toliki novac.

Kada se stvar otkrila Hewitt je rekao da bi pisma prodao samo nekom kolekcionaru koji će pristati da ih nikada ne iznese u javnost.

Pročitajte više