Zbog idiotskog pravila festivala u Cannesu, Kristen Stewart je bosa šetala po crvenom tepihu

Foto: Guliver Image/Splash 

IAKO nigdje nije zapisano, pravila da bi žene na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu trebale nositi štikle svi se drže kao Svetog pisma.

Glumica Kristen Stewart, koja je ove godine u žiriju, došla je na crveni tepih u šljokičastoj haljini i cipelama s vrtoglavo visokim potpeticama, no čini se da je to napravila samo zato što nije mogla ući u cipelama s ravnim potplatom. Nakon što je stigla na crveni tepih, izula se i nastavila dalje bosa.

Sudeći po njezinim podočnjacima, raspored članice žirija prilično je naporan pa nije nikakvo čudo što joj se još jednu obvezu nije dalo odrađivati u štiklama.

Ovo nije prvi put da se pobunila protiv nepisanog pravila o štiklama. Prije tri godine skupina uzvanica nije smjela ući na premijeru filma Carol jer su nosile cipele s ravnim potplatima.

"Da, postoji određeni kodeks odijevanja. Ljudi se jako uzrujaju ako ne nosite štikle. Mislim da to više ne možete tražiti od žena, ali se i dalje podrazumijeva. Ako ne tražite od frajera da nose štikle, onda nemojte ni od mene", rekla je lani u intervjuu za Hollywood Reporter.

Pročitajte više