Zbog onog što je napisao prelijepoj curi na internetu mogao bi ostati bez posla

Foto: Twitter

DJEVOJKA Katie Pfeffer iz Denvera nije željela da bezobrazna poruka koju je dobila od jednog dečka preko aplikacije za upoznavanje Hinge prođe nekažnjeno. Stoga je smislila odličan način da ga nauči pameti. Cijelu priču objavila je na Twitteru, gdje je brzo postala viralna te u svega nekoliko dana prikupila više od 240.000 lajkova.

Mladić po imenu Lake mislio je da je dobra ideja poslati joj ovakvu poruku: "Jesi li ti jedna od onih seksi cura koje su jednostavno retardirane? Jer tako se čini iz tvog opisa."

Ta je poruka razljutila Katie, koja je odlučila potražiti mladića na drugim društvenim mrežama, a kad je našla kontakt njegovog oca, proslijedila mu je poruku koju je dobila od njegovog sina.

Kako kaže, trebalo joj je svega pet minuta da mu nađe oca.

"Žao mi je što vam se ovako javljam. Samo sam mislila da biste trebali znati kako vaš sin razgovara sa ženama", napisala je.

>>>Tip je izvrijeđao zbog njenog izgleda, uništila ga je odgovorom

Potom je sve objavila na Twitteru, između ostalog, kako bi pokazala da se nekog na internetu može naći u samo pet minuta.

Kako je kasnije objavila, nakon toga javile su joj se cure koje su hodale s Lakeom te potvrdile da to nije prvi put da ponižava žene. 

"Otkako sam ovo objavila, javile su mi se četiri žene i napisale da je sklon zlostavljanju, voli manipulirati te je rasist. Doznala sam i da stažira u tvrtki General Mills", napisala je tagirajući tvrtku u kojoj muškarac radi i pozvavši ih da joj se jave ako žele doznati više o svom zaposleniku.

Iz kompanije se još nisu oglasili.

Pročitajte više