Željko Bebek bio u vezi s 12-godišnjakinjom?

ALEKSANDRA ČABRAJA, beogradska prevoditeljica objavila je autobiografski roman "Bosanac", u kojem tvrdi da je kao 12-godišnjakinja imala romansu s tada 32-godišnjim Željkom Bebekom.

Kako piše srpski tabloid Svet, spisateljica tvrdi da se tri godine s Bebekom, jednim od pjevača Bijelog Dugmeta, viđala po beogradskim hotelima gdje su se "ljubili i mazili".

"Bebek je bio uzbudljiv čovjek, ne samo zbog načina na koji je živio. A za mene je to bilo prijelomno razdoblje sazrijevanja, buđenja emocija. Upravo je Bebek sve to probudio u meni. Iako je bio zvijezda i dosta stariji, prema meni se uvijek ponašao kao prema odrasloj osobi, što mi je laskalo. I, usprkos statusu koji je uživao, uvjerila sam se da je on običan, pomalo stidljiv momak koji, kad treba pokazati najdublje osjećaje, postaje ranjiv." - piše u romanu danas 40-godišnja Čabraja.

No, Bebek tvrdi da se niti uz najbolju volju ne može sjetiti djevojke s tim imenom, te da nikada nije imao posla s 12-godišnjakinjom. Navode nije želio komentirati.

"To bi mi u ovom trenutku bila preskupa glupost za komentiranje, jer sam na roamingu. U Švedskoj sam na turneji, pa o toj temi možemo porazgovarati za desetak dana kad se vratim u Zagreb, ali vjerujte, takve gluposti umobolne osobe nisu vrijedne traćenja vremena." - kazao je Bebek tabloidu.

Pročitajte više