Žene otkrile kakvi im se penisi najviše sviđaju, je li i vaš među njima?

Foto: Giphy

NEMA muškarca koji se ponekad nije zapitao što žene misle o njegovom penisu.

Budući da se penisi međusobno razlikuju po brojnim karakteristikama, ekipa britanskog Metroa odlučila je provjeriti kakvi se penisi najviše sviđaju ženama.

Evo kakve su odgovore dobili.

"Ništa s previše vena, to je zastrašujuće. Neki penisi jednostavno ljutito gledaju u tebe. Srednja veličina je uvijek dobra i ružičasta boja."

"Penisi bez kožice su mi ljepši jer izgledaju puno urednije. Kožica jednostavno izgleda žalosno. Debljina je puno bitnija nego duljina, idealno je da je širok poput bočice dezodoransa. Volim i penise koji izgledaju ljutito s mnogo vena."

via GIPHY

"Jednom sam bila s frajerom koji je imao zakrivljen penis i uspio je dotaknuti mjesta koje drugi penisi nisu mogli. Također mi je ulazio u usta pod idealnim kutem."

"Ne volim baš obrezane muškarce jer ne znam što bih s njihovim penisima. Kad ima kožice znam što radim. Osim toga nisam baš izbirljiva, iako mislim da nitko ne voli jako zakrivljene penise."

"Nedavno sam se susrela sa stvarno širokim i ravnim penisom. Bio je širok poput limenke Cole i zbilja sam uživala."

"Uopće nije bitno kako izgleda dok god radi sve što treba. Iako, mislim da zakrivljeni penisi puno bolje gađaju prava mjesta."

via GIPHY

"Nemam poseban tip, ali volim penise koji me iznenade kad narastu u erekciji. Nisam previše oduševljena obrezanim penisima."

"Mislim da bih se mogla snaći s bilo kakvim penisom. Ako je jako velik, to prilično usporava stvari, pa preferiram nešto kraće penise. Ako moram birati između dužine i širine, moj glas ide širini."

"Volim penise s kožicom, ali više zbog funkcionalnosti nego zbog estetike. Ne volim ni kad su previše dugi ili tanki. Sviđaju mi se i oni s puno vena jer vidiš kako su čvrsti. Dlake su mi prihvatljive na testisima, ali ne na penisu."

"Preferiram penis bilo koje veličine i oblika ako je pričvršćen za samopouzdanog i entuzijastičnog partnera koji me želi zadovoljiti."

"Volim debele penise s mnogo vena. Ne sviđa mi se kožica jer zbog nje izgledaju manji. Nemam problema sa zakrivljenošću i ne moraju biti jako dugi, ali debeli i ponosni penisi su mi najdraži."

via GIPHY

"Volim glatke i čvrste penise jer me jako pali pružati oralni seks, a to je uvijek ugodnije s lijepim penisom. Što se tiče seksa, lagana zakrivljenost mi odgovara, ali veće ne znači nužno bolje. S prevelikim penisima najčešće je više gnjavaže nego zadovoljstva."

"Volim kraće penise, a druge karakteristike me ne zanimaju. Mislim da je uvijek više stvar u tehnici nego u veličini i obliku, ali seks s predugim penisom može biti jako bolan. Znala sam ostaviti frajera samo zato što mu je penis bio prevelik."

"Dok radi što treba, meni je dobro. Genitalije su općenito ružne. Jedino ne volim da su agresivni i ne volim ljubičastu boju."

"Preferiram penise prosječne dužine ili kraće. Prilično mi se sviđa kad imaju veliki glavić. No, važnije mi je kakva je osoba, koliko je otvorena prema isprobavanju novih stvari." 

Pročitajte više