Ženi rođenoj bez vagine liječnici je napravili od riblje kože: "Napokon sam se mogla poseksati"

Foto: Facebook

ŽENI rođenoj bez vagine liječnici su je napravili od riblje kože. 

23-godišnja Jucilene Marinho iz Brazila postala je prva žena u svijetu koja se podvrgla takvoj operaciji, a zahvaljujući tome napokon se mogla prvi put u životu poseksati sa svojim dečkom. 

Djevojka se rodila bez rodnice, maternice, jajovoda i jajnika, a liječnici su joj s 15 godina dijagnosticirali sindrom Mayer Rokitansky Küster Hause, od kojeg pati samo jedna od 5000 žena. 

Operacija je izvedena na Saveznom sveučilištu Ceara, a tim liječnika je predvodio ginekolog dr. Leonardo Bezerra. Tijekom operacije otvorili su joj dio tijela na kojem se trebala nalaziti vagina i obložili ga ribljom kožom, piše The Sun. 

Tijekom oporavka njeno tijelo je apsorbiralo riblju kožu i pretvorilo je u tkivo vaginalnog kanala. Prije operacije, riblja koža je laboratorijski očišćena i dezinficirana, a s nje su uklonjeni krljušti i riblji miris. 

Nakon tri mjeseca u bolnici puštena je kući i napokon se mogla poseksati sa svojim dečkom s kojim je u vezi godinu dana. 

"Na početku sam se bojala bola i ozljeda, ali sve je bilo savršeno. Nije bilo nikakvog bola, samo zadovoljstvo. Nisam čak ni krvarila, osjećala sam se kao da je vagina oduvijek bila tamo", rekla je ona. 

Pročitajte više