Zgodna i pametna: Prvi službeni intervju gospođa Clooney iskoristila je na najbolji mogući način

Screenshot: NBC News

SVOJU odvjetničku karijeru stvorila je sama, a kada se udala za slavnog glumca i redatelja Georgea Clooneya ostatak svijeta je zna samo kao njegovu suprugu. No, Amal je pokazala da to nikako nije točno - i dalje se radi i zalaže se za ljudska prava.

Gospođa Clooney trenutno je u Washingtonu i to bez svojeg slavnog supruga, a u intervjuu za NBC News javno je progovorila o pažnji koju privlači kao javna osoba, o svojem životu poslije udaje, kao i lobiranju za bivšeg predsjednika Maldiva Mohameda Nasheeda koji je završio u zatvoru jer ga je sadašnja vlada optužila za terorizam i zatvorila.

Nije lako biti Amal Clooney.

"Nije bilo izbora i nitko se ne može suprotstaviti predsjedniku. Svatko tko kaže nešto protiv Yameena Abdula Gayyooma, završi iza rešetaka ili mu se sudi", počela je 37-godišnja odvjetnica u intervjuu te poručila: "Demokracija je mrtva na Maldivima".

Amal je svoju slavu i medijsku pozornost odlučila iskoristiti za dobro, te ako treba svoje ime iskoristiti za dobro, nema problema s tim.

Nedavno je proslavila prvu godišnjicu braka s Georgeom, te je poručila kako se u njezinom životu nije puno toga promijenilo. "I dalje radim isti posao kao i prije. Ima malo više pažnje, no mislim da je sjajno što slavni mogu usmjeriti energiju i pažnju na nešto što to doista i zaslužuje", poručila je uvijek sređena gospođa Clooney.

Lijepa i pametna, George je pravi sretnik.

Pročitajte više