Žiri Supertalenta prebacio odluku na publiku: Nisu mogli odlučiti koga izbaciti

Foto: Nova TV

U FINALU Supertalenta je plesna skupina Dance Queen, koja je dobila najviše glasova publike. S obzirom na to da ih u skupini ima 61, to je bilo prilično očekivano.

Žiri je morao odlučiti između pjevača Filipa Rudana i plesača Đulijana Jašarevića. Na kraju se nisu mogli odlučiti te je ponovno presudila publika, koja je ipak više glasova dala Filipu.

Večer je otvorio Dance Queen, Davorov zlatni gumb.

"Toliko stvari ste pokazali, emocija, energije. Meni ste bili odlični, svaka čast onome tko je sve to uspio spojiti i kreirati. Ta osoba zaslužuje biti dio Supertalenta", rekao im je Bilman.

Filip je žiri i publiku očarao pjesmom "Perfect" Eda Sheerana.

"Ti si toliko nenormalno sladak, talentiran, taj tvoj šarm. Nevjerojatno, ti si nova hrvatska zvijezda", rekla mu je Maja Šuput.

Đulijano Jašarević nastupio je kao zamjena Marina Čačije koji je ozlijedio nogu.

"Ti s tijelom radiš nešto što je nama nestvarno, ako ti danas ne budeš među prva tri, ja ću biti ljuta na glasače. Ti zaslužuješ ići u finale, ti jednostavno nisi normalan", rekla je Maja.

Leona Borovčak pokazala je nove trikove kojima je naučila svog ljubimca Bena.

"Meni se čini da je Ben večeras bio puno više pod uzbuđenjem nego na audicijskom dijelu", komentirala je Martina.

Akrobat Dario Zvornik pripremio je bajkovit nastup, a njegove vježbe u zraku izgledale su nerealno.

"Da mi se svidjelo, jako mi se svidjelo. Mogli smo zamišljati sve i svašta, ja znam da ja jesam. Što se tiče outfita, drago mi je da si me poslušao. Nevjerojatne stvari radiš, ti si čovjek od gume. Nisam nikad vidjela da jedan muškarac radi takve stvari. Gledali smo te, uživali smo", poručila mu je Maja.

Elizabeth Zacero ovog puta nije oduševila žiri.

"U audicijskom dijelu si donijela drugačiju energiju, toliko si bila svoja i čarobna, a danas sam očekivala da će se desiti jedna eksplozija emocija. Ti to možeš pjevati, ali ti ovu pjesmu nisi osjećala. Ja sam u ovom trenutku morala poželjeti biti ti, ali to nisam poželjela", rekla je Martina.

Slično je bilo i sa Samirom Salčinom, čiji nastup nije oduševio Janka i Martinu.

Lea Milanović ovog je puta oduševila žiri.

Plesni studio Fusion pak u tome nije uspio.

"Ovo je bilo na nivou prosječne školske predstave. Niti ujednačeno, niti su određeni plesni elementi grupi kao takvoj bili na nivou. Vi ste u polufinalu Supertalenta i to niste opravdale", rekla im je Martina.

Pjevač Mirza Malkoč oduševio je Maju.

"'Ti možeš nastupati bilo gdje, stati na bilo koju binu i zabavljati bilo koga. Tebi ne treba supertalent, ja sam sigurna da ti već imaš svoju publiku", komentirala je

Pročitajte više