Zlostavljač iz osnovne pozvao je na spoj 8 godina kasnije. Ovako mu se osvetila

Foto: Facebook

ŽRTVA vršnjačkog nasilja dobila je priliku za osvetu osam godina kasnije kada ju je jedan od nasilnika pozvao na spoj.

Louisa Manning u školi je bila svakodnevno maltretirana od strane skupine vršnjaka. Zvali su je pogrdnim imenima i rugali se njenom izgledu. Zbog svega toga Louisa se godinama borila s manjkom samopouzdanja, a zbog nadimaka kao što je "debela" dugo nije htjela večerati te je redovito preskakala obroke.

Međutim, igrom sudbine, osam godina kasnije jedan od njenih zlostavljača sreo ju je na Oxfordu gdje studira te je preko Facebooka pozvao na spoj. Louisa, danas 22-godišnjakinja, za BuzzFeed News ispričala je da joj je on posebno ostao u sjećanju jer joj je govorio da je ružna.

"Bila sam prilično bijesna kad me pozvao van. Stvarno me razljutilo, sad sam mu privlačna pa odmah želi u krevet sa mnom", ispričala je studentica. Najprije ga je odmah htjela odbiti, no onda je shvatila da joj se pruža prilika za osvetu.

Rekla mu je da se nađu u restoranu, no ona je tamo stigla nešto ranije kako bi konobarici dala rukom ispisanu poruku i svoju fotografiju iz djetinjstva. Konobarica je to predala njenom zlostavljaču iz osnovne.

"Hej, žao mi je što ti se ne mogu pridružiti večeras. Sjećaš se 8. razreda, kad sam bila debela i kad si se sprdao s mojom kilažom? Ne? Ja se sjećam - provela sam sljedeće tri godine jedući manje od jabuke dnevno. Preskakala sam večere. Sjećaš se 'monoobrve' kojoj si se rugao? Dlakavih nogu zbog kojih sam ti se gadila? Sjećaš se kako ste me svaki dan tijekom tri godine ti i tvoji prijatelji zvali 'ljudska zvijer'? Ne, možda se i ne sjećaš - inače me ne bi ni uočio osam godina kasnije i doživio dovoljno privlačnom da se prema meni ponašaš kao prema čovjeku. Ovo ti šaljem kao podsjetnik. Sljedeći put kad pomisliš na mene, zamisli ovu djevojku na fotografiji jer je ona ta zbog koje si upravo izvisio", stajalo je u poruci koju mu je pružila konobarica i koju je Louisa objavila na Facebooku.

Ono što ju je najviše šokiralo jest to što je od njega kasnije dobila ispriku.

"Hej. Ako ti išta znači, pozvao sam te na večeru jer sam htio da budemo prijatelji, a ne zato što dobro izgledaš. Zaslužio sam to što si napravila i ne zamjeram ti. Ne mogu promijeniti činjenicu tko sam bio prije 8 godina i neću vrijeđati tvoju inteligenciju pretvarajući se da se to nije dogodilo, ali nadam se da mi vjeruješ kad kažem da sam sada potpuno druga osoba. Mogu se samo ispričati i poželjeti ti sve najbolje. Pretpostavljam da se više nećemo čuti, ali zaista se nadam da ćeš postići sve što zaslužuješ", napisao joj je on kasnije na Facebooku.

Pročitajte više