Zna Bruce što radi: Seksi Emma polugola reklamira donje rublje

EMMA HEMING, model modne kuće Victoria's Secret i 24 godine mlađa djevojka holivudskog glumca Brucea Willisa, snimila je modni editorijal za La Senzu, brand donjeg rublja čije je zaštitno lice od ovog proljeća. Lijepa Emma tom je prilikom nakon snimljenog editorijala ljude iz La Senze "na koljenima" molila da neke od njihovih modela ponese kući "jer želi u njihovom donjem rublju iznenaditi svog dečka".

29-godišnja Emma Heming rođena je u Engleskoj iz koje se u djetinjstvu preselila u Kaliforniju. Pokušala se probiti i u svijet glume, međutim, nedostatak vlastitog talenta za glumu pokušala je nadomjestiti "blinkanjem trepavicama", što (vrlo očekivano) u holivudskom svijetu nije prošlo.

No, iako njezin izlet u Hollywood od filmskih producenata nije zapazio nitko, ipak je uspjela zapet za oko poznatom 53-godišnjem glumcu s kojim je u vezi već šest mjeseci.

Emma i Demi toliko slične, da ih neki nazivaju blizankama

Iako je Demi Moore u braku s mlađahnim Ashtonom Kutcherom koji nimalo u ničemu ne podsjeća na Brucea, mnogi će se složiti kako Willisova nova djevojka neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu suprugu. Upravo ih zbog te nevjerojatne sličnosti mnogi nazivaju blizankama a  nerijetko se nagađa i kako Bruce još uvijek nije prebolio bivšu suprugu za koju je jednom prilikom čak rekao kako "je još uvijek voli i zna da i ona voli njega".

Bez obzira na sve, Demi i Bruce se vrlo otvoreno i opušteno u javnosti pojavljuju u društvu svojih novih ljubavi, kao i pred svojom djecom - Tallulah Belle, Scout i Rumer koja je nedavno proglašena jednom od najljepših žena na svijetu.

L.V.

Pročitajte više