Zoe Saldana i sama zapanjena svojim uspjehom

LIJEPA glumica Zoe Saldana smatra kako je njen uspjeh jednostavno nevjerojatan, a za početak svoje holivudske karijere zaslužnima smatra satove plesa. Kaže kako joj su joj ples i graciozni hod dali samopouzdanje pri prvim koracima u filmskoj industriji.

"Klasičnim sam se plesom bavila 11 godina. Pohađala sam internat na Karibima, iako sam rođena u New Yorku. Kad sam se vratila u SAD, više nisam željela plesati. Majka mi je dala godinu dana pauze, ja sam uzela dvije i počela ići na audicije, snimati reklame i dobivati manje kazališne uloge. To mi je bila ulaznica za filmsku industriju. Dobila sam ulogu u `Center Stageu`, koju nikad ne bih dobila da nije bio moje plesne prošlosti", navela je glumica.

"To je bio vlak koji me doveo do uloge Uhure u `Star Treku` i sad sam ovdje. Ni sama ponekad ne mogu vjerovati u to. A sve što sam oduvijek željela je bilo da budem u stanju sama plaćati svoje račune. Danas redatelji i producenti mene traže suradnju, to je prilično nevjerojatno", dodala je zvijezda "Avatara".

Pročitajte više