Zvijezde: Nakon napetih vokalnih borbi show će napustiti polovica natjecatelja

Foto: RTL

NAKON šest audicijskih emisija Jacquesov, Ninin, Tončijev i Grašin tim popunjeni su do posljednjeg mjesta, a već ovog petka od 20 te subote od 19:45 sati gledatelje očekuju nezaboravni dueli natjecatelja.

Najomiljeniji žiri u Hrvatskoj ovoga vikenda u glazbenom showu Zvijezde dobiva još jednu ulogu – postaju mentori, a show ulazi u drugu fazu natjecanja. Svoje će članove tima, njih od 10 do 12, ovisno o tome koliko su ih odabrali u audicijskom dijelu natjecanja, mentori savjetovati, vježbati s njima te ih pripremati za duete. Svoje će kandidate mentori podijeliti u parove i dodijeliti im pjesme, vodeći računa o njihovim glazbenim afinitetima, rasponu i boji  glasa. Samo po jedan kandidat iz svakog para u duelima će izboriti prolazak dalje.

Nakon izvedbe svakog para, svaki član žirija u ovoj fazi ima pravo komentirati viđeno i odabrati jednog kandidata iz svakog dueta za kojeg misli da treba proći dalje. No mišljenje i ocjena ostalih članova žirija mogu samo pripomoći mentoru i olakšati mu, dok konačna odluka o tome tko prolazi dalje isključivo ovisi o mentoru.

I premda ih očekuje nimalo lak zadatak te dvije napete večeri nakon koji će svatko od njih izgubiti polovicu natjecatelja iz svojih timova, svi mentori obećali su puno dobre zabave, emotivne izvedbe i duete za pamćenje.

Kako će mentori posložiti svoje timove, hoće li im komentari ostalih članova žirija više pomoći ili odmoći te što će biti s dvoje natjecatelja koje je spasila Andrea i koji su u drugu fazu natjecanja ušli bez mentora, gledatelji će doznati već večeras.

Pročitajte više