101-godišnji djed upoznao svoju prapraunuku, prizor dirnuo milijune 

Screenshot: TikTok

Reakcije obiteljskih članova na novorođenče često su prekrasni trenuci koji ostaju u sjećanju. Jedan takav trenutak podijelila je i mama, Lexie Fowler, na svom TikTok profilu.

Njezin djed, Dewey Muirhead, koji je služio u vojnom zrakoplovstvu od 1942. do 1945., doživio je iznenađenje kad ga je Lexie dovela na tajno fotografiranje.

Lexie je unajmila fotografa da snimi njezinu novorođenu kćer, Millie, sa svojim 101-godišnjim pradjedom. Htjeli su ga iznenaditi kako bi mogli snimiti njegovu reakciju. U isječku Dewey nosi povez za oči.

Lexiein suprug skinuo mu je povez s očiju, a zatim je Dewey ugledao svoju prapraunuku. U tom trenutku shvatio je što se događa i postao je vidno emotivan. Posegnuo je da primi bebu i poljubio ju je u čelo.

@lex.fowler

A day I never thought we would get to see! My great grandpa Dewey Muirhead meeting (our daughter Millie Fowler) his great great granddaughter! 101 years apart! He served in World War II ♥️ just listen to his sweet voice tremble as he enjoys this sweet surprise!!

♬ original sound - Lex

Prizor je dirnuo mnoge, a video je skupio 6.4 milijuna pregleda i milijun lajkova.

Pročitajte više