Chrissy Teigen otvoreno o postporođajnoj depresiji: Nisam bila dobra prema sebi

CHRISSY TEIGEN poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku i često otvoreno progovara o raznim temama koje se tiču nje ili njezine obitelji. Posljednja stvar koje se dotakla je postporođajna depresija kroz koju još uvijek prolazi, kao i tjeskoba od koje se već i ranije liječila.

U razgovoru za portal Glamour UK poznati model je otkrio da joj je posljednjih tjedana, iako je u osnovi jako sretna sa svojim životom, teško i muči se čak i s uzimanjem lijekova protiv tjeskobe i depresije.

"Često kažem Johnu (muž John Legend, op.a.) da duboko u sebi znam da sam sretna. No mislim da svi koji boluju od tjeskobe znaju koliko se fizički teško natjerati napraviti nešto", rekla je tada u razgovoru Chrissy i dodala da joj se ponekad kada treba uzeti lijekove čini kao da radi teške fizičke poslove.

"Ali isto tako znam da u prošlosti nisam bila dobra prema sebi. Nisam uzimala tablete kako su mi bile propisane, nego kad bih se sjetila. To mi je jako utjecalo na promjene raspoloženja i cjelokupno stanje organizma", podijelila je Chrissy s novinarima.

Budući da sad ima djecu, puno ozbiljnije pristupa cijeloj priči vezanoj za vlastito zdravlje, no još uvijek joj se zna dogoditi da legne u 6 sati navečer i spava 12-13 sati u komadu pa ujutro bude još umornija.

U istom intervjuu Teigen je progovorila i o tome koliko su djeca utjecala na njezinu percepciju vlastitog tijela. Prije prvog porođaja znala se vagati i tri-četiri puta dnevno, u pravilu iza svakog obroka.

"To sam radila oko osam godina. Imala sam jednu težinu na kojoj sam željela biti i opsesivno sam pazila da je ne prijeđem. Nakon što sam dobila Lunu i Milesa, ta brojka jednostavno više nije bila dostižna i, iako mi je trebalo neko vrijeme da se naviknem na nju, danas sam vrlo zadovoljna."

Pročitajte više