Hilaria objavila fotku na kojoj doji sina pa je napali: Neke stvari ne moramo vidjeti

HILARIA Baldwin i njezin suprug Alec Baldwin dočekali su svoje peto dijete, sina Eduarda "Edu" Pao Lucasa, 8. rujna.

Samo nekoliko dana kasnije Hilaria se već našla na udaru kritika. Naime, objavila je fotografiju na kojoj istovremeno doji sina te pere zube, a u opisu je zaključila kako su njih dvoje "već šampioni u multitaskingu".

Pohvalila se i kako je, unatoč umoru, odlučila svom sinu Leonardu Ángelu Charlesu pripremiti čokoladnu tortu povodom njegovog četvrtog rođendana.

"Bila sam jako umorna, ali Leo želi čokoladnu tortu za svoj dan pa sam odlučna u tome da ga ne iznevjerim", napisala je u jednom od storyja objavljenim na Instagramu.

"Neke stvari ne moramo vidjeti", poručila joj je jedna pratiteljica.

"Gdje su tvoja druga djeca? S dadiljom!", oštro je zaključila druga.

"Izgleda kao da sve radi sama, a ne priznaje koliko pomoći dobiva. Tako normalne mame ne nadahnjuje nego čini da se osjećaju nesposobno", složila se treća.

"Spusti mobitel. Shvatili smo. Kad sam imala bebe, pola vremena nisam ni znala gdje mi je mobitel. Uživaj u trenutku, znaš koliko to vrijeme brzo prođe", poručila joj je još jedna pratiteljica.

No, Hilariju takvi komentari nisu pogodili pa im je poručila kako je ne zanimaju tuđa mišljenja te da ima petero djece i jako dobro zna što radi.

"Zašto me pratite ako vam se ne sviđa ono što vidite?" pitala je na kraju.

Pročitajte više