Mama ima "Volim te" majicu za svaki put kada se njena djeca nađu u ovakvoj situaciji

Foto: Facebook

"MENI nema goreg nego kad vidim svoju djecu kako se svađaju. Jednostavno ne mogu podnijeti njihovo neslaganje jer kao majka želim da njih dvoje budu u stvarno dobrim odnosima. Želim da cijeli život njeguju svoj bratsko-sestrinski odnos, jer kada nas jednoga dana ne bude - želim da njih dvoje budu jedan drugom bezrezervna podrška.", napisala je ova mama koja je nedavno počela primjenjivati metodu s "Volim te" majicom. 

Prvi put kada sam uopće čula za taj izraz pomislila da sam da je to neka ljupka ljubavna stvar, a onda sam shvatila poantu - to je majica koja će vašu djecu doslovno "zalijepiti" zajedno svaki put kada se žestoko posvađaju, i tako im dati mogućnost da si oproste i opet se zbliže. 

Majica doslovno predstavlja zagrljaj iz kojeg se djeca ne mogu izvući dok se ne smire i dok im ne dođe da oproste jedan drugom. Majicu možete napraviti od bilo koje malo veće stare majice, samo malo proširite otvor oko vrata da im stanu obje glave - i da se oboje, zajedno, u njoj, kuliraju. 

Naravno, ova se metoda ne treba primjenjivati baš svaki put kada se vaša "zlatna" djeca porječkaju, jer to je i više nego normalno među djecom, ali kada se neke svađe sustavno ponavljaju, ako djeca u datom trenutku zaista pretjeraju - zaskočite ih "volim te" majicom i slobodno posegnite za trikom ove mame - uz majicu i zagrljaj ona im redovno pusti baladu, pa neka plešu i smiruju se. 

Možda sve to skupa izgleda pomalo brutalno, tjerati djecu da se zbliže, no kako kaže ova mame - ne - neću podnositi da nam uništavaju dan svađama oko gluposti. Neka nauče da jedan drugome uvijek moraju podrška, da se moraju slagati, a kada se i posvađaju, da si moraju znati oprostiti. 

 

Pročitajte više