Meghan Markle pojasnila zbog čega ne želi otkriti spol djeteta

Foto: EPA-EFE

MNOGI zavide Meghan Markle jer je članica kraljevske obitelji. Iako uživa u brojnim prednostima i luksuzu, sve to ima svoje nedostatke. Jedan od njih je činjenica da su kamere uvijek uperene u nju i da se svaki njen pokret pomno analizira. 

Dok iščekuju prvo dijete, Meghan Markle i princ Harry neprestano slušaju pitanja o tome kako će se beba zvati, kojeg je spola i koji je točan termin porođaja. Sve to vješto skrivaju i sve više cijene privatnost, piše Pure Wow.

S obzirom na to da još uvijek ne žele ništa otkriti, a kako kraljevska tradicija nalaže vjerojatno i neće prije nego što beba stigne na svijet, mediji donose vlastite zaključke. Javnost se zabavlja smišljajući moguća imena za bebu, a kladionice zgrču novac.

Markle o svemu ne otkriva previše detalja, ali nedavno nije izdržala i na pitanje fana stiže li dječak ili djevojčica dala prilično jednostavan odgovor.

"Odlučili smo tu informaciju zadržati u tajnosti. Tako imamo nešto naše. A osim toga, bez obzira na to kojeg dijete bude spola, bit će svima iznenađenje", rekla je.

Neki je kritiziraju jer takve informacije drži za sebe, a javna je ličnost, međutim u ovim trenucima nastoji se kloniti stresa i fokusirana je na zdravlje djeteta.

Kraljevska beba trebala bi se, prema dostupnim informacijama, roditi u travnju ili svibnju.

Pročitajte više