Muškarac je odbio zamijeniti sjedalo s trudnicom u avionu. Svi su na njegovoj strani

Foto: Shutterstock

Michael iz SAD-a odlučio je na Redditu podijeliti detalje neugodnog iskustva koje ga je zadesilo tijekom petosatnog leta avionom. Rezervirao je sjedalo do prolaza u stražnjem dijelu aviona zbog medicinskih problema koji ponekad zahtijevaju brzi pristup kupaonici. Tada mu je prišla trudnica i zamolila ga da zamijene mjesta kako bi i ona bila blizu kupaonice, no on je to pristojno odbio.

"Stjuardese nisu htjele posredovati kad je trudnica nastavila inzistirati da se preselim na neko drugo mjesto", napisao je te zamolio druge za mišljenje o tome je li pogriješio. Gotovo svi su se složili da je bio u pravu kada je odbio ustupiti svoje mjesto drugoj osobi, premda je riječ o trudnici.

"Čini mi se da je ona pretpostavila da će dobiti mjesto koje poželi samo zato što je trudna", smatra jedna osoba.

"Stjuardese su krive jer nisu posredovale. U nekom trenutku trebale su joj reći da se vrati na svoje mjesto", tvrdi druga.

"Na stranu vaši zdravstveni problemi, platili ste to mjesto i tu završava svaka rasprava", dodaje treća.

Čak se oglasila i jedna trudnica s dijagnozom Crohnove bolesti. Napisala je: "U redu mi je ako se netko svojevoljno ponudi ustupiti mi mjesto jer sam trudna, ali ja to nikad ne bih zahtijevala. S obzirom na svoje stanje, moja je odgovornost rezervirati mjesto koje trebam ili želim."

 

Pročitajte više