Rihanna otkrila od čega najviše strahuje otkad je ostala trudna

Foto: Profimedia

U INTERVJUU za Vogue Rihanna je otkrila svoj najveći strah u vezi s periodom nakon porođaja.

Trenutačno je u trećem tromjesečju trudnoće sa svojim prvim djetetom s dečkom ASAP Rockyjem. Nedavno su počele kružiti glasine da ju je prevario, o čemu se još uvijek nisu oglasili. Prema posljednjim saznanjima, par je otputovao u Barbados, njenu rodnu zemlju.

Dosad je bila dosta otvorena po pitanju trudnoće, hrani koju voli i roditeljstvu kakvo planira provoditi. Pjevačica i milijarderka je stoga nedavno priznala i da je ne plaši toliko čin rađanja, već emocionalne posljedice.

Posebno je zabrinuta zbog postporođajne depresije. 34-godišnjakinja je rekla za Vogue: "Hoću li se osjećati kao da sam izvan kontrole? To su priče koje čujem od drugih žena koje me plaše."

Srećom, Rihanna je podržavala brojne bliske prijatelje i članove obitelji kad su se njima rodile bebe, stoga je za vjerovati da će joj njeni bližnji pružiti potrebnu podršku. Sonita Alexander, jedna od Rihanninih najboljih prijateljica iz djetinjstva, osvrnula se na to kako je zvijezda odvojila vrijeme za nju nakon što je rodila.

"Cijelo vrijeme mi je bila podrška. Rekla bih da je to bio najvažniji trenutak u našem prijateljstvu. Ona je sjajna teta", prisjetila se.

Rihanna je potvrdila i da je za pokušaj dojenja, sve dok joj tijelo to dopusti.

Pročitajte više