Tatino upozorenje o "stvarnim opasnostima" roditeljstva nasmijalo 11 milijuna ljudi

Screenshot: TikTok

Roditeljstvo je izazovno, a jedan je tata postao viralan nakon što je na društvenim mrežama podijelio neočekivane opasnosti s kojima se susreo, s kojima se svi mogu poistovjetiti.

Dok je Connor Lodge gledao svoju 15-mjesečnu kćer Callu kako svladava tehniku na igrački ksilofonu, uhvatio je trenutak kada je odlučila vidjeti šire li se njezini talenti izvan instrumenta. Umjesto da lupa palicom po ksilofonu, Calla je željela vidjeti hoće li moći izazvati zvuk na glavi svog tate, na njegovo veliko iznenađenje.

Nažalost za Connora, to nije bio prvi put da je to učinila. Rekao je za Newsweek da se isprva "tome smijao", a sada Calla misli da je to zaista zabavna igra. 

@con.lodge This girl is obsessed with hitting me and its not good 😂 #fy #fyp #foryoupage #foryou #parenting #parentsoftiktok #love #fypシ #trending #xyzbca #toddlersoftiktok #toddlertok #toddlers ♬ original sound - Connor Lodge

"Udarila me plastičnom palicom koju je koristila na ksilofonu, što je zapravo za njezin mali set bubnjeva, a ne za moju glavu. To se često događa, nažalost, i sada ju je teško natjerati da shvati da to više nije igra", dodao je tata.

Nakon što je na teži način saznao o "pravim opasnostima roditeljstva", Connor je podijelio video na svom TikTok računu kako bi upozorio druge. Snimka je oduševila mnoge, a već je skupila više od 11.5 milijuna pregleda i 1.4 milijuna lajkova.

Pročitajte više