5 najgorih načina za prekid

Foto: Sisley

PREKID nikada nije ugodan, ali postoji pravi način kako ostaviti nekoga, i puno krivih. U moru krivih, ovo su oni koji su definitivno najgori:

Uz pomoć frendice

Ovo je jedan od najdjetinjastijih prekida koji postoji. Ako želiš prekinuti s nekim, moraš to učiniti sama. Frendica koju si poslala da natukne ili kaže tvom dečku da više nećete biti zajedno sigurno nije presretna zbog takve zadaće, a ni dečku neće biti drago. Ako već mora čuti da ga ostavljaš, to mora čuti od tebe.

Preko Facebooka


Moderna tehnologija izvlači ono najgore u nama, pa nije rijetkost da neki ljudi odlučuju objaviti prekid javno, preko Facebooka. Ova je situacija opravdana jedino ako je druga osoba bila toliko grozna da ju želimo kazniti, ali ni tada nije najzrelija. Zamisli sebe u toj situaciji: Otvaraš Facebook i dočeka te obavijest da više nisi u vezi - grozno.

Post-it

Svi se sjećamo scene u kojoj Carrie Bradshaw nalazi post-it na kojem ju je njezin dečko odlučio obavijestiti da ipak ne želi biti s njom. Ovo je, osim što je pokazatelj velikog kukavičluka, jednostavno neukusno.

Poruka

Cura koju dečko ostavi preko poruke više nikada neće biti mirna kada uzima mobitel u ruku. Svaka nova poruka u njoj će buditi strah da bi se stvar mogla ponoviti i s nekim novim dečkom, a ovo ne ide u prilog ni onom starom, koji na ovakav način ispada papak.

Nestajanje

Najgori način za ostavljanje osobe je jednostavno nestajanje. To najčešće rade muškarci koji su tolike kukavice da će se radije povući, zatvoriti u sobu i izbjegavati izlaske i prijatelje, samo kako ne bi morali objašnjavati curi da više ne žele biti s njom. Ovo je definitivno najgora vrsta muškarca, a žena koja je tako ostavljena ni ne bi smjela biti previše tužna, nego sretna jer se riješila kretena.