Jesi li naporna cura?

Foto: Buffalo

ZALJUBLJENE žene ponekad znaju biti naporne - ne zato što to stvarno žele, nego zato što si ne mogu pomoći. Ako se prepoznaješ u nekima od ovih stvari, možda je vrijeme da malo ohladiš:

Želiš biti u kontaktu s njim cijeli dan

I noć. Svaki put kada ti ne odgovori na poruku, pošalješ mu još jednu, a nakon što ne odgovori na nju, nazoveš ga? Možda jednostavno nije vidio poruku ili mu trenutno nije zgodno odgovoriti - u svakom, slučaju, nemoj ga opsjedati jer ćeš djelovati kao luda žena.

Ponašaš se kao njegov osobni asistent

Lijepo je da mu želiš pomoći, ali ako stalno pokušavaš voditi računa o njegovom rasporedu i diktiraš mu što će kada raditi, djeluješ kao da nemaš vlastiti život. Dopusti mu da te traži pomoć, ali nemoj ju nuditi svakih pola sata.

Želiš zajednički Facebook

Tvoje i njegovo ime plus oba prezimena? Nije slatko, čudno je, a osim što djeluje blesavo, zamisli koliko će mu se frendovi smijati kada vide da si ga pretvorila u polovicu jedne zaljubljene osobe. Možda neki dečki stvarno vole dijeliti Facebook sa curom, ali vjerujemo kako je puno više onih koji se toga užasavaju.

Njegovi frendovi su tvoji frendovi

Kada se želi naći s dečkima, ti ideš sa njima, a kada i odeš na kavu s frendicama, želiš da on ide sa tobom. Naravno da ćete se družiti i sa tvojim i sa njegovim frendovima, ali ponekad je dobro da se malo razdvojite i provedete vrijeme sa ljudima s kojima niste svaki dan.

Kupuješ mu odjeću


Za rođendan, Božić i Valentinovo - ok, ali ako mu stalno kupuješ odjeću, ponašaš se kao da si mu mama, a ne cura. Odrasli muškarac si odjeću mora kupovati sam, ili barem izraziti želju da mu treba nešto. Ako to radiš stalno i samoinicijativno, tretiraš ga kao lutka kojeg želiš oblačiti.