Adidas je pretvorio svoje kutije za cipele u tenisice

Foto: adidas

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS je iznenadio svoje fanove ranije nego što se očekivalo predstavljanjem The Box Shoe za prvi april.

Na aplikaciji adidas Confirmed korisnici su primijetili novu stranicu proizvoda koja prikazuje cipelu koja doslovno izgleda kao kutija u koju možete staviti noge. Plava adidasova kutija postavljena je naopako s poklopcem prema dolje, a izrezani su otvori za ulaz i jezik. Debele vezice pričvršćene su na preostali dio kutije iznad stopala. Specifikacije proizvoda su označene kodom AF0104, što jasno ukazuje na datum - prvi april.

No, još uvijek ostaje pitanje hoće li adidas zaista prodavati The Box Shoe ili je to samo dio marketinške kampanje za prvi travnja. Iako postoji opcija postavljanja podsjetnika za kupnju cipela u aplikaciji Confirmed, stranica također navodi "cijenu na zahtjev", što sugerira da marka možda ne planira stvarno prodavati ovaj neobičan proizvod. Ostaje nam samo čekati i vidjeti kako će se ova priča dalje razvijati.

Pročitajte više