Navodno stiže Samsung Galaxy Watch Ultra. Evo što se zna

Foto: Shutterstock (na fotki nije sat o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG bi na svom nadolazećem događaju Unpacked, za koji se šuška da će se održati 10. srpnja 2024., trebao predstaviti nekoliko novih proizvoda. Među očekivanim lansiranjima je i Galaxy Watch 7 koji je, prema ranijim izvještajima, trebao biti dostupan u tri različite verzije: standardnoj, klasičnoj i Pro.

Android Headlines sada pruža više informacija o nadolazećim nosivim uređajima Samsunga, navodeći da je tvrtka odustala od Pro verzije. Umjesto toga izgleda da će serija Galaxy Watch 7 uključivati standardni Galaxy Watch 7 i Watch 7 Classic, kao i da će tvrtka lansirati potpuno novu Ultra liniju, čiji bi prvi proizvod bio Galaxy Watch Ultra.

Uočena su tri različita modela Galaxy Watch Ultra sata: SM-L705U za američko tržište, SM-L705N za Koreju i SM-L705F za globalno tržište. Osim naziva modela, nije otkriveno ništa drugo o nadolazećim pametnim satovima tvrtke.

Što još stiže?

Iako je još prerano sa sigurnošću reći koje će razlike postojati između modela Galaxy Watch 7 i Ultra, logično bi bilo očekivati veći zaslon, veću bateriju i robusniji dizajn, slično nadogradnjama koje Apple nudi s Apple Watch Ultra 2. Očekuje se da će serija Galaxy Watch 7 raditi na Wear OS 5, koji je baziran na Androidu 14.

Osim Ultra modela, Android Headlines potvrđuje i ranije iznesene glasine da Samsung radi i na Galaxy Watchu FE, koji bi trebao biti lansiran u nadolazećim mjesecima. Ova strategija imenovanja odražava Appleov pristup sa satovima Apple Watch Ultra i Apple Watch SE. Samsungov Watch FE trebao bi biti povoljnija alternativa i očekuje se da će imati slične značajke kao Galaxy Watch 4 iz 2021. godine.

Također se priča da bi Samsung na događanju Unpacked u srpnju 2024. mogao predstaviti Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, Samsung Galaxy Ring i, naravno, Galaxy Watch 7 te Galaxy Buds 3.

Pročitajte više