Šareni stolovi bili su veliki dizajnerski trend na Tjednu dizajna u Milanu

Foto: Shutterstock/ikea.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVOGODIŠNJI Tjedan dizajna u Milanu donio je sofisticirane unutrašnjosti, prirodne palete boja i luksuzne teksture. No, istaknuli su se i neočekivani elementi boje, posebno kroz male stoliće za kavu sa zabavnim geometrijskim oblicima.

Iako na prvi pogled može izgledati neobično kako ovi živopisni komadi namještaja pristaju uz prigušene tonove kolekcije, detaljnim promatranjem postaje jasno da su upravo oni ti koji osvježavaju prostor. Majstori talijanskog dizajna nadahnjuju nas svojim neočekivanim kombinacijama i kreativnim idejama, stvarajući jedinstvene interijere koji privlače pažnju.

Izdvojili smo nekoliko šarenih stolića koji bi mogli postati glavni trendovi u uređenju dnevnih soba u nadolazećoj godini.

Pomoćni stol, 38 cm, cijena je 29.99 eura
Okrugli stol, cijena je 115.99 eura
Pomoćni stol, 77 x 39 cm, cijena je 59.99 eura
Stol, cijena je 29.99 eura

Pročitajte više