WhatsApp sprema još jednu novost koja će se svidjeti korisnicima

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREMA najnovijoj beta verziji WhatsAppa za Android, stiže nova značajka koja bi trebala olakšati kontaktiranje drugih korisnika. Popularna platforma za razmjenu poruka u vlasništvu Mete testira novi ugrađeni birač brojeva koji korisnicima omogućuje brzo dodavanje ili biranje brojeva telefona koji nisu na njihovom popisu kontakata.

Ovo nije jedina novost koju WhatsApp uvodi

Značajka se testira u WhatsApp beta verziji, navodi Android Authority.To može biti koristan dodatak za korisnike koji ne žele pohraniti određene brojeve u svoj adresar, posebno kad se radi o poslovnim ili jednokratnim interakcijama.

Općenito bi trebalo biti jednostavnije zvati direktno iz aplikacije umjesto da se korisnici prebacuju iz jedne aplikacije u drugu.

Još jedno olakšanje za korisnike koje dolazi je opcija "Događaji" koja bi trebala olakšati planiranje među većim grupama ljudi, što uključuje planiranje glasovnih i videopoziva. Korisnici će moći urediti naslov, opis, datum, lokaciju i druge značajke događaja

Pročitajte više