Dysonov Airwrap se trenutno može naći na dobroj akciji, evo gdje

Foto: Shutterstock/dyson.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POVODOM Dana žena mnoge trgovine su snizile cijene određenih proizvoda, a posebno nas je zaintrigirala ušteda na proizvodima za kosu na web stranici Dysona. Budući da su njihovi proizvodi skupi, svaki popust je više nego dobrodošao. Ovo je idealna prilika da se počastite ako su vam ovi uređaji bili na listi želja. 

Airwrap

U sklopu ove akcije može se pronaći višenamjenski uređaj za oblikovanje kose Dyson Airwrap po cijeni od 449 eura. Za usporedbu, njegova redovna cijena se kreće od oko 550 do 700 eura, ovisno o trgovini, tako da je ovo lijepa ušteda. 

Dyson Airwrap, 449 eura

Dyson Airwrap namijenjen je različitim tipovima kose, a u kutiji, osim samog uređaja, dolazi i nekoliko praktičnih nastavaka. Među njima su sušilo s Coanda efektom, okrugla četka za volumen i Airwrap cijev promjera 30 mm. Uključena je i četka za čišćenje filtera, a sve je smješteno u elegantnu kutiju za pohranu.

Kao što mu i ime sugerira, ovaj uređaj ima višestruke namjene. Omogućuje kovrčanje kose, kao i stvaranje fen-frizure kakva se može dobiti u frizerskom salonu. Također, uređaj omogućava zaglađivanje i prikrivanje neposlušnih vlasi.

Ova uređaj niže pozitivne recenzije kupaca na stranicama poput Amazona, a jako je popularan i na TikToku. "Da, skup je, ali vrijedi", istaknuto je u jednoj recenziji. Recenzentica je navela da nije stručnjakinja za kosu, ali da je uz par tutorijala naučila sve što treba znati o uređaju i postigla da joj kovrče traju. 

"Tijekom godina isprobala sam mnoge uređaje za oblikovanje kose i sušila četkom, ali nikada nisam pronašla ništa što bi mi potpuno odgovaralo. Međutim, ovaj uređaj je izvanredan. Koristim ga svakodnevno. Jednostavan je za upotrebu, radi izuzetno dobro i moja kosa izgleda kao da sam upravo došla iz salona", piše u drugoj recenziji na Amazonu.


Corrale

Osim Airwrapu, snižena je cijena i uređaju za ravnanje kose Dyson Corrale, i to bojama Blue Blush i Ceramic Pop. Ovaj inovativni bežični uređaj dolazi sa stanicom za punjenje i nudi tri razine temperature (165, 185 i 210 stupnjeva Celzijevih), prilagođavajući se tipu kose korisnika.

Osim ravnanja, Dyson Corrale omogućava i kovrčanje kose, pružajući mogućnost kreiranja opuštenih ili definiranih kovrča.

Dyson Corrale, cijena na sniženju je 359 eura
Dyson Corrale, cijena na sniženju je 359 eura

Pročitajte više