Hailey Bieber predstavila novo donje rublje Victoria's Secret: Omotajte se kao poklon

Foto: Instagram/victoriassecret.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOŠLO je vrijeme zagrijavanja za blagdane, a jedan od najboljih načina za zagrijati se jest donje rublje koje malo toga prepušta mašti.

Iz Victoria's Secreta predstavili su novi jednodijelni set donjeg rublja za žene, a model je bila Hailey Bieber. Ova je mlada manekenka u kolovozu imenovana "ikonom" brenda, a u aktualnoj je kampanji pokazala zašto je tako, piše Bustle.

Bez stražnjeg dijela

Bieber je i na Instagramu podijelila najnovije fotografije iz kampanje predstavivši crveni i plavi set donjeg rublja. Crveni je privukao pozornost većine ljubiteljica i ljubitelja ovog brenda.

Gornji dio je mrežast i proziran, u obliku trokuta, te je ukrašen cvjetnim detaljima. Središnji dio rublja oponaša vrpce na poklonu svilenim trakama koje se motaju oko struka, a donji dio čini tek trokutić.

Da je ovaj set zanimljiviji nego što se možda čini na prvi pogled, pokazuje i to što nema stražnjeg dijela. Čini ga tek nekoliko traka koje set drže na svojem mjestu.

Rublje je dostupno po cijeni od 114.09 eura (859.61 kn). Više o rublju doznajte ovdje.

Pročitajte više