Hoka je lansirala liniju tenisica u elegantnim bojama s reflektirajućim detaljima

Foto: hoka.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HOKA je nedavno predstavila svoj najnoviji asortiman iz kolekcije Stealth Tech - seriju elegantnih boja s reflektirajućim detaljima.

U paketu od četiri modela - Speedgoat 5, Clifton LS, Clifton 9 Gore-Tex i Bondi 8, svaki je opremljen vodootpornim gornjim dijelom s tirkiznim detaljima. Speedgoat 5 i Clifton LS ističu se tamnijim nijansama. Bondi 8 ističe se sivim gornjim dijelom na crnom međupotplatu, dok Clifton 9 Gore-Tex dolazi s još svjetlijim nijansama za gornji dio.

Stealth/Tech Clifton 9 GORE-TEX, cijena je 180 eura
Stealth/Tech Speedgoat 5, cijena je 170 eura
Stealth/Tech Bondi 8, cijena je 180 eura

Iako su sve tenisice prilagođene gradskom okruženju, svaka ima svoje korijene u različitim kategorijama ako želite ostati vjerni njihovoj namjeni. Speedgoat 5 je robusna tenisica za trail trčanje, dok su Bondi 8 i Clifton 9 Gore-Tex idealne za svakodnevno trčanje. Tehnološki Clifton LS dizajniran je za opušteno svakodnevno nošenje.

Najnovija Hoka kolekcija Stealth Tech sada je dostupna na web stranici brenda.

Pročitajte više