Kaufland je značajno srezao cijene. Dosta toga se može kupiti za manje od 1 euro

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Kaufland

PROŠETALI smo Kauflandom u potrazi za dobrim akcijama i nismo ostali razočarani. Trenutno Kaufland nudi mnogo proizvoda po cijenama do 1, 2 ili 5 eura, a ova posebna ponuda traje do 27. veljače. 

Ovo predstavlja odličnu priliku ne samo za obnovu zaliha već i za dopunjavanje zaliha proizvodima koji imaju dulji rok trajanja, kao što su voda, brašno, juhe u vrećicama, paštete, maramice za čišćenje, šamponi, toaletni papir, deterdženti i mnogi drugi. Uštede na ovoj akciji idu i do 50%, a evo što posebno izdvajamo. 

Sve do 1 eura

Prvo smo razgledali ponudu proizvoda na akciji sve do jednog eura. Za oko nam je zapeo tost Il Buon Pane, classic, čije pakiranje od 330 grama košta 0.59 eura. 

Razne paštete Carnex sada isto koštaju manje od jednog eura. Naime, cijena im je snižena za 20% pa se trenutno mogu kupiti po 0.95 eura. Dolaze u pakiranju od 95 grama. Evo koje mi biramo. 

Zvijezdina majoneza u vrećici od 85 do 95 grama isto je uključena u ovu posebnu ponudu. Cijena joj je snižena za 22% pa trenutno košta 0.85 eura.

Pšenično bijelo brašno Mlinoprom se isto može kupiti za manje od jednog eura. Njemu je cijena snižena za 21% pa sada kilogram košta 0.59 eura. Isplati se opskrbiti i napraviti zalihe jer brašno može stajati, samo ga je potrebno ispravno skladištiti. 

Zobena kaša je super opcija za doručak ili laganu užinu. Sada je raznim vrstama ove marke Dobra, u pakiranju od 65 grama, cijena snižena za 34% pa koštaju samo 0.65 eura. 

Juha uvijek dobro dođe, a ona instant se i brzo priprema. Raznim vrstama juhe marke Aleva cijena je snižena za 29% pa trenutno koštaju samo 0.39 eura. Pakiranja su od 37 do 45 grama. 

Ako volite energetske napitke, oni marke Hell sada se mogu naći za manje od jednog eura u Kauflandu. Limenki od 0.25 l cijena je snižena za 22% pa košta 0.69 eura. 

Vode Kala ili Kalnička i inače koštaju manje od jednog eura, ali sada im je u sklopu ove posebne ponude cijena dodatno snižena, i to za 17%. Tako boca od litru i pol sada košta 0.69 eura. 

Ako se želite opskrbiti slatkim, biskvit Jaffa u pakiranju od 150 do 158 grama trenutno košta samo 0.89 eura, a odabrane Dorinine čokolade od 95 do 105 grama su 0.95 eura. 

Maramice za čišćenje uvijek dobro dođu i nikad ih dosta. Onima marke Blista, i to raznim vrstama, cijena je u sklopu ove posebne ponude snižena za 36% i trenutno koštaju samo 0.99 eura. Dolaze u pakiranjima od 40 ili 50 komada. 


Sve do 2 eura

U sklopu ove ponude prvo su nam za oko zapeli gelovi za tuširanje Palmolive. Naime, bočicama od 250 ml, i to raznim vrstama, cijena je snižena za čak 40% pa jedna košta 1.59 eura. 

Toaletni papir se isto isplati kupiti u sklopu ove posebne ponude, a onaj Perfexov sada košta samo 1.99 eura. Radi se o troslojnom toaletnom papiru koji dolazi u pakiranju od 10 komada, a njemu je cijena u sklopu ove ponude snižena za 33%. 

Zastali smo i kod police s pivima, a za manje od dva eura mogu se kupiti ona marke Goodara. Radi se o craft pivima Blond Ale, Lager ili Apa, a dolaze u limenkama od 0.5 l. Cijena im je trenutno snižena za 22% pa jedna limenka košta 1.69 eura. 

Ketchup isto može stajati pa se i njime vrijedi opskrbiti kada je na akciji, ako ga volite, naravno. Ako vam se sviđa onaj marke Heinz, ovaj popust bi vas mogao razveseliti. Naime, Heinz ketchup, blagi ili ljuti, u pakiranju od 342 grama trenutno košta samo 1.79 eura. Cijena mu je pala s 3.29 eura i radi se o popustu od 45%. 

Njoki se isto mogu smrznuti i čuvati neko vrijeme, a na akciji i za manje od dva eura možete pronaći ove marke Žitoproizvod. U pakiranju dolazi 900 grama njoka, cijena im je snižena 33% pa trenutno koštaju 1.99 eura. 


Sve do 5 eura

I posljednje, proizvodi u sklopu ove ponude do iznosa od pet eura. Tu smo pronašli jeger, ajvar, napolitanke, boje za kosu, deterdžent za suđe i još mnogo toga po super cijenama. Počet ćemo s jegerom - ovom marke Sljeme od 600 g, čija je cijena trenutno snižena za 42% pa košta 2.29 eura. 

Ajvar K-Classic, blagi ili ljuti, u teglici od 680 grama trenutno košta 2.19 eura. Na Kauflandovoj Facebook stranici može se naći mnoštvo pohvala vezanih uz ovaj ajvar. Neki su čak istaknuli da im je poput domaćeg. 

Encianov sok od aronije je na brutalnom popustu od čak 50% pa jedna litra trenutno košta 4.89 eura. 

Boja za kosu Garnier Color Sensation isto je uključena u ovu posebnu ponudu. Na Kauflandovim policama mogu se pronaći razne vrste i bogata ponuda ovih boja, a cijena im je trenutno snižena za 30% pa jedna košta 3.25 eura. 

Deterdženta za pranje posuđa nikad viška pa se isplati napraviti zalihe kad je na akciji. U Kauflandu je trenutno ovome marke Jar, u pakiranju od 1.35 l, cijena snižena za čak 40% pa košta 3.59 eura. U ponudi je nekoliko vrsta. 

Praškasti deterdžent za pranje rublja Ultra Fresh, original, u pakiranju od 3.25 kg je isto na dobroj akciji u sklopu ove ponude. Cijena mu je tako snižena za 33% pa trenutno košta 3.98 eura. 

Osvježivač toaletne školjke Bref isto je uključen u ovu posebnu ponudu, tako je pakiranju od 4 x 50 grama cijena trenutno snižena za 36% pa košta 4.99 eura. 

Kompletnu ponudu u sklopu ove posebne akcije možete pogledati na Kauflandovoj stranici

Sponzorirani sadržaj donose Index i Kaufland Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više