Kuća s tri stana u blizini Zagreba prodaje se za 325.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a pozornost nam je privukla kuća u Stupniku u Zagrebačkoj županiji. Kuća ima 192 kvadrata stambene površine i prodaje se za 325.000 eura. Parcela na kojoj se nalazi ima ukupno 577 kvadrata, od čega dvorište zauzima 459 kvadrata.

Stanovi su odvojeni

Kuća je izgrađena 1980. godine i prostire se na tri etaže. Sastoji se od tri stana, garaže za dva automobila i dvorišta. U oglasu je naglašeno da su svi stanovi odvojeni, a zajedničko im je jedino stubište.

U prizemlju se nalazi stan površine 60 kvadrata koji obuhvaća dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom, dvije sobe, garderobu, spremište, kupaonicu i ulazni hodnik. Na katu je stan od 70 kvadrata koji uključuje dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinju, dvije sobe, kupaonicu, hodnik i balkon.

U potkrovlju se nalazi stan od 62 kvadrata s dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom, dvije sobe i kupaonicom. Kuća raspolaže centralnim etažnim plinskim grijanjem. Uz dva parkirna mjesta u garaži, dostupna su i četiri nenatkrivena parkirna mjesta.

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više