Napravite zalihe: Kaufland je snizio cijene proizvoda i do 40%

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Kaufland

U DANAŠNJEM svijetu užurbanog načina života i neprekidnog niza obaveza, pametna kupovina postaje sve važnija. Svi tražimo načine kako uštedjeti ne žrtvujući pritom kvalitetu. Jedno od pametnih rješenja jest okretanje robnim markama trgovačkih lanaca, koje obično pružaju odličan omjer cijene i kvalitete. Proizvodi Kauflandovih robnih marki jedni su od takvih - kvalitetni, a pristupačni.

U Kauflandovim trgovinama možete pronaći proizvode njihovih robnih marki K-Classic, K-Favourites, K-Bio, K-take it veggie, K-to go, K-Purland, K-Free, Crazy Wolf i brojni drugi. Proizvodi ovih marki su poznati po svojim pristupačnim cijenama bez žrtvovanja kvalitete, a trenutno su neki od njih na akciji pa su još povoljniji.

Jogurt

Čvrsti ili tekući jogurt K-Classic u pakiranju u čašici od 180 grama trenutno je na popustu. Redovna cijena, koja iznosi 0.37 eura, snižena je za 21%, pa plaćate samo 0.29 eura za jedan jogurt.


Jaja 

Osim jogurta, i svježa jaja K-Classic, podni uzgoj i M razred, u pakiranju od 10 komada, također se mogu kupiti na popustu i to od 32%. Trenutna im je cijena 1.79 eura, umjesto 2.65 eura.


Ribani sir

Ribana mozzarella može se koristiti za više jela, od tortilla do pizze. Trenutno je cijena ove mozzarelle marke K-Classic snižena za 20%, pa umjesto 2.09 eura košta samo 1.67 eura.


Pasirana rajčica i koncentrati

K-Favourites i K-Bio pasirane rajčice i koncentrati su također na vrlo dobroj akciji, a cijena im je pala za čak 40%. Ovo je dobra prilika za opskrbu, jer ovako pakirane rajčice i koncentrati od rajčica mogu duže stajati.


Bučino ulje i Aceto Balsamico

Kulinarski specijalitet, bučino ulje, može se koristiti kao začin u brojnim jelima ili kao preljev preko salata. Trenutno je ovome K-Favourites u boci od 250 ml cijena snižena za 29% pa umjesto 4.89 eura iznosi 3.45 eura.

Kada smo već kod salata, odnosno preljeva za nju, Aceto Balsamico di Modena K-Classic u boci od 500 ml je trenutno na 30% popusta pa umjesto 1.99 eura košta samo 1.39 eura.


Energetsko piće

Raznim vrstama Crazy Wolf energetskog pića cijena je također snižena pa umjesto 0.60 eura, jedna limenka od 0.25 l košta 0.45 eura. To je ušteda od 25%.


Pivo

Raznim vrstama piva marke Stephans Bräu cijena je trenutno snižena za 17%, pa tako umjesto 0.79 eura plaćate 0.65 eura za limenku od 0.5 l. 


Slatko

Na ovoj akciji možete se zasladiti raznim proizvodima, a nama su za oko zapeli K-Classic keksi s lješnjakom ili čokoladom. Pakiranje od 150 grama ima redovnu cijenu od 1.39 eura, ali trenutno je cijena snižena za 21% pa iznosi 1.09 eura.


Proizvodi za njegu i kućanstvo

Bevola četkica za zube, tvrda, soft ili medium, u pakiranju od dva komada može se trenutno kupiti po 30% nižoj cijeni. Tako umjesto redovne cijene koja iznosi 0.85 eura, plaćate samo 0.59 eura.

Nevos vreće za smeće od 60 litara su na odličnoj akciji i cijena im je snižena za čak 40%, pa umjesto 0.99 eura, plaćate 0.59 eura.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Kaufland Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više