Navodno stiže remake igre Horizon: Zero Dawn

playstation.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČINI se da će Sony iz svog kataloga igara PlayStation Plus Extra povući popularnu igru Horizon: Zero Dawn, i to ubrzo - 21. svibnja. Naime, kako je podijelio korisnik Reddita, pojavila mu se obavijest da će s tim datumom igra postati nedostupna. Vijest je naknadno potvrdio i Eurogamer

Ova igra, prvi put objavljena za PlayStation 4 u 2017. godini, omiljena je među fanovima zbog svoje zanimljive priče i inovativnog načina igranja.

Povlačenje igre iz kataloga potaknulo je glasine da Sony priprema ažuriranu verziju za PlayStation 5. Očekuje se da će nova verzija imati poboljšanu grafiku i animacije te dodatne opcije koje će poboljšati kvalitetu igranja.

Remake igre stiže u svibnju?

Kako navodi IGN, iako Sony još nije službeno potvrdio te glasine, mnogi smatraju da bi remake mogao biti predstavljen već ovog svibnja, kada bi se navodno trebao održati događaj State of Play. Ako se glasine pokažu točnima, remake bi mogao privući nove igrače, ali i oduševiti postojeće fanove poboljšanjima na omiljenoj igri.

Također, Sony ima praksu izdavanja remasteriranih verzija svojih popularnih igara, kao što su Marvel's Spider-Man i The Last of Us, što dodatno potiče očekivanja da bi Horizon: Zero Dawn mogao biti sljedeći na redu za sličnu nadogradnju.

Pročitajte više