Ovaj proizvod za njegu kože postao je hit na društvenim mrežama preko noći

Foto: Shutterstock/makeup.hr/lanbena.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU ljepote i njege kože povremeno se pojavi proizvod koji osvoji srca tisuća ljudi diljem svijeta. Nedavno je takav proizvod postao prava senzacija na društvenim mrežama - riječ je o maski za lice koja je postala viralna preko noći. Kada pogledate videe, bit će vam jasno i zašto.

Uklanja mitesere

Iako mogu biti neugledni i naporni, miteseri se mogu učinkovito eliminirati uz odgovarajuće proizvode. Da biste ih spriječili, najbolji način je redovito očistiti lice kako biste uklonili višak masnoće i prljavštine koja se svakodnevno nakuplja. No, kada su već prisutni, postoje različite opcije, kao pilinzi, gelovi ili električni uređaji, koji su iznimno efikasni u otvaranju začepljenih pora.

Jedan od popularnih proizvoda koji osvaja društvene mreže poput TikToka zbog svoje učinkovitosti i pristupačne cijene je maska na bazi aloe vera gela, koja se suši i potom se lako uklanja pomoću posebnih trakica za čišćenje pora.

@sobermakeupmama_paige This stuff works WONDERS👏🏻 #blackheads #lanbena #lanbenaproducts #skincare #nose #pimples #viral #fyp ♬ original sound - Paige Harrison🩷

Komentari ispod videa su ispunjeni pozitivnim reakcijama i u samo tjedan dana video je prikupio preko 2.9 milijuna pregleda. Inspirirani preporukama drugih, mnogi korisnici ove platforme objavljuju videozapise s hashtagovima poput #lanbena ili #uklanjanjemitesera, prikazujući jednostavnost procesa čišćenja i impresivne rezultate koje postižu.

@annaluiza_chaves

 

♬ som original - Anna luiza 🗝🔑

Iako neki upozoravaju da ovo nije najpreporučljiviji način za uklanjanje mitesera, mnogi ne mogu odoljeti ovom proizvodu jer tvrde "da je tako efikasan i dobar te pruža neopisivo zadovoljstvo".

Cijena ove maske za lice iznosi 5.87 € (44.23 kn), a možete je vidjeti ovdje.

Pročitajte više