"Ovo lijepo izgleda": Seiko izdaje tri nova Prospex solarna Speedtimer kronografa

Foto: seikoboutique.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEIKO je lansirao tri nova Prospex Solar Speedtimer Chronographa, a svaki od njih je inspiriran sportskim izgledom i elementima motosporta. Modeli su posebno usmjereni na estetiku 70-ih godina, kada je Seiko prvi put predstavio svoj model Speedtimer.

Prva verzija nazvana Grand Touring dolazi s kućištem od nehrđajućeg čelika i sivim brojčanikom. Tamnoplavi aluminijski okvir dodaje sportski dodir satu, dok su pomoćni brojčanici u crnoj boji.

Grand Touring

Varijanta Circuit Race pretežno je crna s pomoćnim brojčanikom u ponoćno plavoj boji, koji pružaju suptilan kontrast, dok su indeksi pozlaćeni.

Circuit Race

Racing Sports koristi nijansu bjelokosti na brojčaniku, tamnoplave pomoćne brojčanike i tamnozelene detalje, pružajući eleganciju inspiriranu sportskim automobilima iz prošlosti.

Racing Sports

Bit će pušteni u prodaju u lipnju

Ljudi su oduševljeni izgledom ovih satova, a na društvenim mrežama isključivo su pozitivni komentari. "Ovo baš lijepo izgleda", "Fino", "Sjajno", pisali su neki.

Svi gore spomenuti Prospex Solar Speedtimer Chronographi trebali bi biti pušteni u prodaju u lipnju putem Seika, s cijenama u rasponu od 690 eura do 720 eura. Satove možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više