Ovo su novi proizvodi koji su stigli u dm

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U UTORAK, 26. ožujka, na dm beauty breaku predstavljeni su brojni noviteti i trendovi iz svijeta ljepote. Događaj je održan na Zagrebačkom velesajmu, gdje smo imali priliku ne samo razgledati, već i isprobati neke od novih proizvoda dostupnih na policama dm-a.

Prvo smo pregledali ponudu proizvoda korejske kozmetike brenda beauty of joseon koja nam je odmah zapela za oko. Doznali smo da je najtraženiji proizvod krema Relief Sun namijenjena zaštiti kože od sunca. Tekstura joj je lagana, te nije ostavila bijeli trag na koži prilikom isprobavanja. Također, hvaljena je i Dynasty Cream, koja osigurava hidrataciju i štiti kožu od isušivanja.

Privukli su nas i proizvodi domaćeg brenda Hvaroma, čiji su proizvodi za njegu temeljeni na cvjetovima smilja, zaštitnom znaku otoka Hvara. Njihova kozmetika spoj je tradicionalnih receptura od ljekovitog bilja i modernih aktivnih supstanci te prirodnih mirisa. Ambalaža je veselog, cvjetnog dizajna te jako privlačna.

Za oko nam je zapela i nova linija marke Olival, kao i drugi noviteti

Pažnju nam je privukla i nova linija marke Olival - Routeen - namijenjena koži tinejdžera i mladih. Sve što smo na eventu isprobali imalo je laganu i prozračnu teksturu kakva i treba biti za mladu kožu. U sklopu linije mogu se pronaći četiri proizvoda - gel-čistač, tretmanski serum protiv nepravilnosti i dvije različite kreme. 

Na događaju su bili izloženi i proizvodi marki Byphasse, Equilibra, Melem, SKIN1004, alverde, Aura, gaia naturelle, Pulse Shake, BlanX te Remington. Što se sve novo može pronaći na policama prodavaonica dm-a, možete vidjeti na fotografijama ispod kao i u galeriji. 

Pročitajte više