Pepco ima novu umirujuću kolekciju za dom proljetnih nijansi. Ovo su naši favoriti

Foto: pepco.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATA trgovina Pepco u svojoj ponudi ima novu kolekciju za dom. Ethno Garden kolekcija za blagovaonicu i dnevnu sobu priziva proljeće svojim cvjetnim motivima i bojama kao što su zelena i nježno ružičasta, a u njoj se mogu pronaći i komadi neutralnih nijansi te predmeti od drveta.

U kolekciji se mogu pronaći predmeti poput posuda za cvijeće, jastuka, lampi, pokrivača, ukrasnih pladnjeva, vaza, zdjela, šalica, tanjura i još mnogo toga. 

Podloga za stol, 2 eura 
Keramička tegla za cvijeće, 4 eura

Mnogi dizajneri interijera i proizvođači boja kažu da će zemljane palete boja kao i umirujuće plava biti posvuda u 2024. No predviđa se i da će zelene nijanse nastaviti svoju prošlogodišnju popularnost u mnogim domovima i ove godine. Posebno se ističe nijansa kadulja zelena. 

Upravo zato fokusirali smo se na zelene komade u novoj Pepcovoj kolekciji, kojih zaista ima pregršt. Od podloga za stol, ukrasnih jastuka do nadstolnjaka. Tu su i komadi koji kombiniraju zelenu nijansu s neutralnim tonovima, ali i cvjetnim motivima divljeg cvijeća koji prizivaju proljeće.  

Ukrasni jastuk s resama, 10 eura
Pamučna jastučnica, 3 eura
Nadstolnjak s motivom divljeg cvijeća, 4 eura

Zelena je boja prirode i simbolizira svježinu, rast i obnovu. Svjetliji tonovi zelene, poput svježe trave ili mente, stvaraju osjećaj prozračnosti i čistoće, dok tamniji tonovi, kao duboka šuma ili smaragdna zelena, pružaju osjećaj luksuza i elegancije. 

Cvjetni motivi su, pak, klasičan izbor za dekoraciju interijera i mogu dodati živost i toplinu u prostoriju. Kombinirajući zelenu nijansu s cvjetnim motivima, možete stvoriti prekrasan kontrast između prirodne boje i bogatih uzoraka.

Svijeća od soje, 5 eura
Košare, dostupne su tri veličine, od 5 eura

Kompletnu novu Pepcovu kolekciju za dom možete vidjeti na službenoj stranici ovdje

Pročitajte više