Pogledajte kako izgledaju stanovi koji se iznajmljuju za više od 1000 eura mjesečno

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Iako je većini najmoprimaca u interesu naći što jeftiniju nekretninu, odlučili smo pregledati ponudu nešto skupljih, luksuznijih nekretnina dostupnih za najam na Index Oglasima. Kako izgleda i što nudi stan koji će vas stajati 1000 eura ili više mjesečno, pogledajte u nastavku.

Zagreb, Britanac, 1850 eura

Okružen zelenilom, u srcu Zagreba, za najam je dostupan luksuzan dvoetažni stan, točnije penthouse, s pogledom na Sljeme. Ovaj stan proteže se na 133 m2, uključujući prostranu terasu od 30 m2 koja je okrenuta prema zelenim dvorištima.

Stan možete pogledati ovdje.


Zagreb, Remete, 1300 eura

Ovaj stan površine 89 m2 dizajnerski je uređen u open space stilu, s dvije spavaće sobe i podnim grijanjem. Dolazi s garažom i vlastitim parkirnim mjestom. Stan se nalazi u blizini javnog prijevoza i parka Maksimir.

Oglas možete pogledati ovdje.


Varaždin, Grabanica, 1000 eura

Stan s balkonom se nalazi na trećem katu novoizgrađene zgrade, a površine je 91.18 m2. Opremljen je ugradbenim ormarima po mjeri, prostranom kuhinjom s otokom te spavaćim sobama s vlastitom kupaonicom i garderobom. Kuhinja je opremljena ugradbenim aparatima. Vrata stana su protuprovalna.

Stan možete pogledati ovdje.


Split, Pazdigrad, 1200 eura

Ovaj luksuzan četverosobni stan adaptiran je 2021. godine i proteže se na 100 m2. Stan ima i ograđeno dvorište od 60 m2 te dva vlastita parkirna mjesta. Nalazi se u blizini autobusne stanice.

Oglas za stan možete pogledati ovdje.


Rijeka, centar, 1500 eura

Ovaj stan proteže se na 120 m2, ima tri spavaće sobe, dnevni boravak, dvije kupaonice i odvojeni WC. Jedna kupaonica ima podno grijanje, a stan je opremljen i klima-uređajem. Nalazi se na drugom katu održavane zgrade.

Stan možete pogledati ovdje.


Rijeka, Srdoči, 1200 eura

Ugodan trosoban stan u Srdočima prostire se na 136 m2 i nalazi se u novijoj zgradi. U potpunosti je namješten. Stan ima balkon s pogledom na more.

Oglas možete pogledati ovdje.


Dubrovnik, Nuncijata, 1000 eura

Stan je površine 79 m2 i četverosoban je. Nalazi se na četvrtom katu zgrade izgrađene 2012. godine. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, tri spavaće sobe, WC-a i kupaonice. Pripada mu i spremište od 1 m2.

Stan možete pogledati ovdje.

Index Oglasi

Pročitajte više