Popularan kozmetički brend stigao u dm online trgovinu

Foto: maccosmetics.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MAC Cosmetics, beauty brend osnovan 1984. godine u Kanadi, poznat je po širokom asortimanu kozmetičkih proizvoda. Ovaj globalno popularni brend, omiljen među profesionalcima i ljubiteljima šminke, sada je dostupan i za naručivanje u online trgovini dm-a.

U dm online trgovinu stigli su pojedini proizvodi marke, izdvajamo neke i njihove cijene: Pro Longwear korektor (9 ml, 29.90 eura), balzam za usne (15 ml, 24.90 eura), Amplified ruž za usne (3 g, 24.90 eura), Mineralize Skinfinish highlighter (10 g, 41.90 eura), Studio Fix Plus kompaktni puder (15 g, 36.90 eura), Sheertone rumenilo (6 g, 29.90 eura) i Strobe krema (50 ml, 42.90 eura). 

*Klikom na artikl bit ćete preusmjereni u trgovinu

Iako su proizvodi marke u dm-u trenutno dostupni samo online, nadamo se da će uskoro biti dostupni i na policama fizičkih trgovina ove popularne drogerije. Sve proizvode koji su stigli u dm online trgovinu možete vidjeti ovdje

O brendu

Od svog osnivanja u Torontu, u Kanadi, prije više od 30 godina, popularnost brenda MAC rasla je kroz tradiciju usmenih preporuka vizažista, modela, fotografa i novinara diljem svijeta. Postavši dio tvrtke Estée Lauder 1994. godine, MAC se danas prodaje u više od 120 zemalja i teritorija širom svijeta.

Brend je posvećen razvoju novih kategorija, proizvoda i više od 50 kolekcija svake godine, koje kontinuirano zadovoljavaju potrebe potrošača i profesionalnih vizažista. Suradnje s poznatim imenima iz svijeta popularne kulture, umjetnosti i mode uključuju umjetnike poput Rihanne, Lorde, Proenze Schouler, The Rocky Horror Picture Show i Selene Quintanille.

Pročitajte više