Procurila fotka navodnog novog New Balance modela tenisica. Ljudi pišu: "Za bake"

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA društvenim mrežama nedavno je objavljena fotografija tenisica New Balance 1906R s neobičnim dizajnom koji odstupa od uobičajene estetike ovog brenda. Tenisice se ističu zanimljivim uzorkom na prednjem dijelu koji neodoljivo podsjeća na cvjetni goblen.

"Tenisice za bake"

Ostatak tenisica također je ukrašen ružičastim cvjetnim motivima, s dodacima baršuna na jeziku i vezicama, dok su kožni detalji prisutni na gornjem dijelu i po stranama. Prema informacijama s portala Highsnobiety, ova verzija kultnih New Balance tenisica nije službeno potvrđena pa postoji mogućnost da se radi samo o prototipu.

Međutim, ako tenisice doista budu lansirane na tržište, nema sumnje da će privući brojne zainteresirane kupce, barem sudeći po komentarima na Instagramu. "Da, molim" i "Treba mi ovaj par" neki su od pozitivnih komentara ispod fotke ovih tenisica, dok su neki istaknuli da izgledaju kao "tenisice za bake."

Pročitajte više