Reebok lansira kolekciju inspiriranu princezom Dianom

Foto: reebok.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA zavirimo u prošlost, možemo primijetiti da su neki modni trenuci ostavili dublji pečat od drugih. Jedan od tih nezaboravnih trenutaka je era Lady Di, princeze koja je svojim stilom definirala 90-e godine. Njezina elegancija, koja se protezala od raskošnih večernjih haljina do opuštenih casual kombinacija, i danas ostaje izvor beskonačne inspiracije.

Sada se popularni brend iz Los Angelesa Anine Bing udružio s poznatim engleskim proizvođačem sportske opreme Reebokom kako bi odao počast njenom ikoničnom modnom stilu. Nazvana Today, njihova nova kolekcija donosi modernu reinterpretaciju sportskog stila, inspiriranu legendarnom ikonom stila Lady Di.

Kroz kombinaciju majica od flisa, udobnih tenisica i biciklističkih hlača s istaknutim logom, ova kolekcija pruža savršen spoj elegancije i praktičnosti, prilagođen za svakodnevno nošenje, kako u teretani tako i u gradu. 

Komadi su dizajnirani za kombiniranje sa sportskom i klasičnom odjećom

Američka dizajnerica Anine Bing ističe značaj ove suradnje: "Iznimno sam zahvalna što sam imala priliku surađivati s tako legendarnim brendom kao što je Reebok. Kroz ovu kolekciju željeli smo stvoriti odjevne komade koji će odgovarati modernim ženama u pokretu, inspirirane vintage stilom ikona poput princeze Diane iz ranih 90-ih. Ti komadi su dizajnirani tako da se mogu kombinirati ne samo sa sportskom odjećom već i s klasičnim komadima iz garderobe, poput uskih sakoa i traperica sa širokim nogavicama."

Kolekcija Reebok x ANINE BING bit će dostupna u unisex veličinama na Reebok.comANINEBING.com te kod odabranih prodavača od 9. travnja 2024. 

Pročitajte više