Seiko izdaje kolekciju satova Presage Style 60-ih: "Elegantan, a robustan"

Foto: seikoboutique.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEIKO, poznati japanski brend satova, nedavno je predstavio svoju svježu kolekciju satova, a jedan od glavnih fokusa su modeli Presage Style 60-ih, dio linije Elegant Yet Rugged.

Vraća u estetiku 60-ih godina

Ovi satovi su spoj starinskog šarma s modernim dodacima. Izrađeni su od izdržljivog nehrđajućeg čelika, a dimenzije kućišta su 39.5 mm.

Ono što ovaj sat čini posebnim je što nas vraća u estetiku 60-ih godina, ali s dodatkom modernih značajki. Pokreće ga pouzdan mehanički mehanizam koji vam daje 41 sat rezerve snage.

Što se izgleda tiče, sat dolazi u tamnoplavoj i smeđoj boji s blistavom završnicom na brojčaniku, što mu daje elegantan izgled. I naravno, tu su i čelične narukvice koje dodatno naglašavaju retro šarm. Više o satovima možete vidjeti na Seikovoj web stranici

Pročitajte više