Stiže igra inspirirana Epsteinovim otokom. Ljudi pišu: Koji je ovo vrag?

Foto: store.steampowered.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

USKORO, točnije 16. veljače, na Steamu izlazi indie igra imena Epstein. Izdavač i developer igre je manji studio naziva GalaxyVerse. Igrači kreću na opasno putovanje preživljavanja i istraživanja na otoku na kojemu otkrivaju strašne tajne i obavljaju opasne misije. Na otoku se nalaze tri mini-bossa, a nakon što ih pobijede, dolaze do konačnog bossa: samog Epsteina.

"Odvratni ste"

Nakon što su čuli za igru mnogi su pomislili kako je u pitanju šala te da ova igra zapravo ne postoji. No, ona postoji i za dva dana ćemo znati i po kojoj će cijeni biti dostupna. Izdavač je objavio kako će igru biti moguće igrati i s više igrača.

Komentari su raznoliki, a većina je u nevjerici: "Nema šanse"; "Prva igra koja će zaraditi 0 dolara", "Što?", "Ne?", "Molim?", "Je li to stvarna igra ili samo trolate?", "Koji je ovo vrag?", "Tražite profesionalnu pomoć umjesto da zarađujete na tragedijama", "Odvratni ste".

Na Steam stranici igre developeri su naveli da su Epsteina stavili u igru zato što ne vole bosseve u igrama te su to htjeli izraziti na sebi svojstven način.

Pročitajte više