301.752 navijača Borussije prijavili se za ulaznicu na proslavi titule

VIŠE od 300.000 navijača njemačkog nogometnog Bundesligaša Borussije iz Dortmunda zatražilo je ulaznicu za posljednju domaću utakmicu sezone u kojoj će, izgledno je, klub proslaviti naslov prvaka.

Četrnaestog svibnja lider bundesligaške ljestvice igrat će protiv Eintrachta na Signal Iduna Parku, a za kupnju ulaznica za stadion koji broji 80.000 mjesta, od kojih je 50.000 već zauzetih godišnjim ulaznicama, interes je za sada iskazalo, javlja službena internetska stranica kluba, 301.752 ljudi. Budući da na 8000 ulaznica pravo polažu Eintrachtovi navijači, preostali dio kontigenta će na lutriju. Do iste će trebati pričekati 10. travnja do kada navijači imaju pravo zatražiti propusnicu na stadion.

Ulaznica za Hannover u subotu, odnosno Freiburg 17. travnja više nema. Za ogled protiv Nürnberga, koji će Borussia odigrati 30. travnja, ostalo je malo slobodnih mjesta.

Sedam utakmica prije kraja sezone Dortmunđani imaju sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Bayer. Bundesligaški naslov čekaju od 2002. godine.

Pročitajte više