Berlusconi rekao "da" Vrsaljku

Foto: Screenshot

PREMA pisanju talijanskih medija predsjednik Milana Silvio Berlusconi dao je zeleno svijetlo za transfer Šime Vrsaljka iz Genoe na San Siro.

Berlusconi je direktoru kluba Adrianu Gallianiju rekao kako može nastaviti pregovore s Genoom oko dovođenja hrvatskog reprezentativca. Vijest o pregovorima pojavila se još prošlog tjedna, a u ponedjeljak navečer Galliani i trener Filippo Inzaghi našli su se sa Berlusconijem na večeri. Na meniju je bio Alesio Cerci, piše Gazzetta dello sport, ali i Vrsaljko za kojega se založio upravo trener Inzaghi koji nije zadovoljan igračima koje ima na raspolaganju.

Vrsaljko bi donio opciju više u obrani, ali Milan nije voljan platiti punu cijenu već bi ga doveli na posudbu s pravom otkupa za oko 8 milijuna eura.


"Rossoneri" su ovog ljeta doveli Jeremyja Meneza, Michaela Agazzija i Alexa, ali to nije dovoljno za povratak na vrh Serije A. Milan će se riješiti trojice napadača, Nianga, Matrija i Robinha, a Inzaghi u momčadi želi imati barem šestoricu (Balotelli, Pazzini, Menez, Hond i Shaarawy + Cerci iz Fiorentine).

Iz Valencije se očekuje skori dolazak Adila Ramija za oko 4 milijuna eura.

Pročitajte više