Cibalia u 90. minuti poklonila pobjedu Ultrasima za 20. rođendan, Istra i Zagreb odigrali bez golova

U NAJUZBUDLJIVIJOJ utakmici 8. kola HNL-a Cibalia je slavila pobijedila Lokomotivu pogotkom u 90. minuti. U Puli su Istra i Zagreb odigrali bez golova.

Lokomotiva je povela nakon pola sata igre u Vinkovcima. Strijelac je bio Kramarić, a deset minuta kasnije Mladen Bartolović je izjednačio. Bio je to rezultat kojim se otišlo na poluvrijeme.

U drugi dio Cibalia je ušla furiozno, Bartolović je izborio jedanaesterac, ali je loše pucao. Pokušao je zabiti gol udarcem kroz sredinu, ali vratar gostujućih Lovrić je nogom obranio njegov udarac. Ipak, Cibalia je došla do vodstva u 65. minuti. Nakon ubacivanja iz kornera Tomislav Mazalović je glavom zabio za 2:1. Kramarić je poput Bartolovića izborio jedanaesterac, ali ga je za razliku od nogometaša Cibalije i realizirao i izjednačio na 2:2 u 83. minuti.

Pet minuta kasnije gosti su ostali s igračem manje jer je Tomislav Barbarić dobio drugi žuti karton, a u 90. minuti Mazalović postiže soj drugi gol za veliko slavlje Ultrasa koji su na utakmici protiv Lokomotive proslavili 20. rođendan.

Zagreb u Pulu došao po bod i odnio bod

Istra i Zagreb odigrali su u Puli ispodpreosječnu utakmicu. Domaća momčad je imaa nekoliko poluprilika, ali nisu uspjeli opasnije zaprijetiti gostima koji su na Aldo Drosinu došli po bod i s bodom se vraćaju u Zagreb.

U sljedećem kolu u Zagreb dočekuje momčad Splita, dok Istra gostuje Lokomotivi.

Pročitajte više