Desetkovani Hajduk stiže u Koprivnicu, Krstičević: Želimo zadržati drugo mjesto!

Foto: Damir Krajac/Cropix

MIŠO KRSTIČEVIĆ stiže u Koprivnicu sa 17 igrača. Naime, Hajduk u 28. kolu HNL-a igra protiv Slaven Belupa, a trener "bilih" muku muči s ozljedama u momčadi.

"Maglica i Sušić su ozlijeđeni, ostali smo bez Jozinovića, Vršajevića, Nižića i Andrijaševića. Imamo dosta problema kao što vidite. Uz sve to, Stojanović i Maloča imaju tri žuta i neće nastupiti", rekao je Krstičević, koji želi zadržati drugo mjesto na ljestvici.

"Svaka nam je utakmica bitna u tom pogledu, sve nose tri boda koja su nam itekako potrebna. Ipak, bez obzira na sve probleme vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat. Znali smo mi biti i u goroj poziciji, pa smo zadržali ozbiljnost. Siguran sam da će tako biti i sada", rekao je Krstičević.

Vraćaju se Milović i Jonjić

Za utakmicu će nakon podulje stanke konkurirati i stoperski dvojac Goran Milović i Matej Jonjić, koji se doslovno vraćaju na "mjesto zločina". Hajdukovi stoperi slomili su jagodične kosti u Koprivnici 16. veljače, a nakon dva mjeseca stanke mogli bi zaigrati protiv ekipe koja je bila zaslužna za njihovu stanku.

"To je dobra vijest za nas", kratko će Krstičević, koji nije htio previše komentirati ždrijeb domaćinstva finala Kupa.

Ima vremena do finala Kupa

Podsjećamo, Hajduk će u prvom finalnom ogledu ugostiti Lokomotivu na Poljudu, a uzvratna utakmica igra se na Maksimiru 23. svibnja.

"Ma, gledajte, mi trenutno imamo važnije utakmice, tako da o finalu Kupa ne mislim baš ništa", naglasio je trener Hajduka.

Prvenstvena utakmica između Belupa i Hajduka na rasporedu je u nedjelju od 19 sati.

Pročitajte više