Hajduk razbio slovenskog drugoligaša: Sedam golova u mreži Ankarana

Foto: Hajduk.hr

NOGOMETAŠI Hajduka odigrali su danas u Rovinju zatvorenu pripremnu utakmicu protiv slovenskog drugoligaša Ankarana. S čak 7:0 slavili su Tudorovi izabranici, ujedno ostavili jako dobar dojam prije generalne provjere za proljetni dio prvenstva, u subotu protiv Kopera.
 
Tudor danas nije mogao računati na lakše ozlijeđene Milevskog, Gotala, Vršajevića, Mezgu i Vasilja, a Bijeli su poveli u 27. minuti kad je Kouassi iz blizine zabio nakon što je Balić izveo korner, a Caktaš prebacio loptu do krilnog igrača.
 
U prvih 45 minuta nije više bilo pogodaka, a onda se u nastavku otvorilo splitskom klubu. U 54. je danas vrlo dobri Maglica pospremio u mrežu ubačaj Kouassija, za 3:0 zabio je Milović jedan odbijanac, a u 64. je Maglica pobjegao čuvarima i prošao vratara za četvrti gol Hajduka.
 
U 58. su Sušić i Burkić zaradili crvene kartone, ali obje momčadi mogle su uvesti zamjene, a u 70. je 5:0 za Bijele. Vlašić je poslije prolaska po boku zabio s osam metara, a onda su se pokazale i pričuve.
 
U prvoj minuti sudačke nadoknade Juranović je pogodio s 15-ak metara prizemnim udarcem, a u 94. je Maloča namjestio loptu Malokuu, a on je krasnim volejom s desetak metara zakucao u mrežu.
 
Ankaran: Paal, Hojnik, Volarič, Pahor, Burkič, Mihalič, Badžim, Gajšek, Rudonja, Vukelič, Vodeb
 
Hajduk: Kalinić (Ranilović 66), Milović (Milić 74), Maloča (c), Nižić (Juranović 74), J. Bašić (Mikanović 59), Sušić (T. Bašić 59), Bradarić (Vuković 46), Caktaš (Domej 74), Kouassi (Maloku 74), Balić (Vlašić 59), Maglica (Pejić 74).

Pročitajte više