Kek u Dubrovnik bez prvotimaca: "Igrači su umorni, a ostali moraju pokazati zašto su igrači Rijeke"

Screenshot: Youtube

I OVE sezone Rijeka će se barem do Božića boriti na tri fronte. Nakon velike europske pobjede nad Feyenoordom i nastavka pohoda na drugo mjesto u ligi, slijedi povratak na niželigaške travnjake u Hrvatskom kupu. U srijedu od 14 sati Rijeka igra protiv dubrovačkog GOŠK-a u Dubrovniku.

"Utakmica koja znači četvrtfinale Kupa Hrvatske i plasman tamo naš je cilj. U ritmu smo stalnog igranja, puno je igrača načeto, puno ih se žali na umor i na ozljede i zato ćemo sigurno neke odmoriti. Od onih koji će dobiti priliku očekujem da opravdaju povjerenje, da dokažu zašto su igrači Rijeke. Samo maksimalna koncentracija i stopostotni pristup mogu nam donijeti pozitivan rezultat. Domaćin je dosta nezgodan na svom igralištu, ima nekoliko igrača koji su igrali u višem rangu a mi smo već protiv Lekenika upozoreni da i u nižim ligama ima dobrih igrača i momčadi koje igraju dobar nogomet", upozorio je uoči utakmice Matjaž Kek.

Trener Rijeke na put u Dubrovnik poveo je Vargića, Prskala, Samardžića, Leškovića, Špikića, Budicina, Leovca, Bertošu, Vešovića, Jajala, Cvijanovića, Močinića, Zlomislića, Jugovića, Kvržića, Krstanovića, Ivančića, Ajayija i Zeca.

Crnogorski reprezentativac Marko Lešković, koji je posudbi iz Torina, uoči puta je rekao:

"Protivnik je iz treće lige, ali mi moramo ostati na nivou prvoligaške ekipe. Na nama je da odigramo što bolje možemo. U ovakvim utakmicama nema popravnog, igra se jedna utakmica, želimo pobjedu".

Pročitajte više