Livaja: Vraćam se u Split na sljedeći Božić

Foto: Cropix

MEMORIJALNI turnir "Četiri kafića" ušao je u drugo desetljeće postojanja i to slavljem Tropica. Ovogodišnji, 11. memorijal Dino Petrinović obilježili su mladi napadač Intera Marko Livaja i veznjak dortmundske Borussije Ivan Perišić.

> Splićani izviždali Livaju, a on odgovorio na terenu: S Perišićem uzeo "Četiri kafića"

Finalni susret između Tropica i Tempere bio je neizvjestan, Tropic je vodio 6:5 do posljednjih sekundi ali je Bačelić-Grgić doveo utakmicu do penala. Uspješniji u izvođenju bili su igrači Tropica koje je vodio Mladen Perica-Štrla.

"Imali smo dobru momčad, obje utakmice smo igrali dobro. Iako sam ja najbolji igrač, dobro su igrali i Perišić i Mornar. Nadam se da ćemo dogodine ostati u istoj momčadi i pokušati ponovno osvojiti", rekao je najbolji igrač turnira, mladi napadač milanskog Intera Marko Livaja. Najbolji strijelac turnira s 5 pogodaka bio je Ivan Perišić.

Iako su poraženi u finalu, igrači Tempere Gripe su napustili s osmijehom na licu.

"Prekrasan ugođaj kao i svake godine. Bez obzira što je datum uz Božić, vrijedi doći odigrati, vidjeti kolege, biti pred ovom publikom, odmjeriti snage i probati pobjediti. Stvarno je jako lijepo", ističe nekadašnji član 'Vatrenih' Dario Šimić.

Dodajmo da su na turniru nastupili momčadi Kauri i Vannila.

"Glavno da se zabavimo i da humanitarna akcija uspije", rekao je vratar Monaca Danijel Subašić, a Mate Bilić je dodao: "Drago mi je što sam došao. Zahvalio bih se splitskoj publici. Čestitam protivniku, mislim da smo malo lošije igrali obranu. Bitno je da se ne stvori to neko rivalstvo nego da bude kao prava humanitarna utakmica."

Pročitajte više